2011. június 30., csütörtök

Bán Mór: A Csillagösvény hídja - Jelenlegi ára: 2 550 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Hunyadi 3. kv. : A Csillagösvény hídjaA könyv listaára: 2999 Ft. Leírás:
Ama gyászos augusztus végi napon, a mohácsi síkon, éj homályában rejtőző árnyak járják a testekkel borított csatamezőt. Nem a meggyilkoltak szellemei ők, hanem a török által feldúlt környékbeli falvak túlélői, akik elpusztított javaik helyett remélnek értékeket lelni azoknál, akiknek már nincs szükségük evilági hívságokra. Ők akadnak rá egy súlyosan sérült túlélőre, az öreg Deér-Sólyom Istvánra, Úrmező és Mórichida urára, aki hetven esztendősen vett részt az ütközetben. A jólelkű jobbágyok különös tisztelettel viseltetnek az ujján hollós-címeres gyűrűt viselő aggastyán iránt, s magukkal viszik ártéri búvóhelyükre, majd Bátmonostorra, ahol a kolostor egyetlen helyben maradt barátja, Dénes testvér gondjaira bízzák. A derék páter gondos ápolásának köszönhetően István úr hamarosan talpra áll, majd gyógyítója hosszas unszolásának engedve mesélni kezd neki a Hunyadiak dicső koráról... Története több mint egy évszázaddal azelőtt veszi kezdetét. Egy havaselvei falura vérszomjas török katonák élén támad rá a gonosz Vlad, a fekete ember. A pusztító és öldöklő had elől Csorba kenéz a kisfiával a Kárpátok rengetegeibe menekül, hogy aztán a havasokon átkelve új, választott hazára leljenek Magyarországon. A felcseperedő Vajk - apja nyomdokain - Zsigmond király vitéze lesz, s katonai szolgálataiért megkapja az uralkodótól a csinos Morzsinai Erzse kezét és egy kis birtokot hozományul. Bár sorsuk jóra fordul, egyikük sem tudja elfeledni a falu pusztulásának emlékét, amikor Csorba asszonyát meggyilkolták, leányát pedig rabláncra verték, lelkükben ott izzik a gyűlölet a törökök és az ördögi Vlad iránt... ISBN: 978-963-426-155-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 550 Ft

Az aukció vége: 2011-07-05 13:16
. Bán Mór: A Csillagösvény hídja - Jelenlegi ára: 2 550 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése