2011. október 27., csütörtök

185/65 R15 téli gumi - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Tavaly vásárolt egy telet futott garnitúra (sacc 3000km). Adatai a forgalmazó oldaláról:
Amit a(z) Aurora márkáról tudni kell:
Az Aurora gumiabroncsok Koreában készülnek a Hankook gyártástechnológiával, szigorú minőségellenőrzés mellett. A gyártó közel hetven éves tapasztalattal rendelkezik a a gumiabroncs készítés terén, az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően ma már a világon az 5. legnagyobb gumi gyárnak számít
A kedvező árú abroncsok között az Aurora termékek kimagasló minőséget képviselnek. Megbízhatóságuk, egyenesfutásuk, szerelhetőségük, kopásállóságuk átlagon felüli. Elsősorban azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik középkategóriás minőséget keresnek nagyon kedvező áron.
Az Aurora gumikra kiemelt garanciális feltételek vonatkoznak:
- Visszavásárlási garancia: A vásárlástól számított 15 napon belül a vételáron beszámítjuk más abroncs vásárlása esetén. Ekkor az átszerelés ingyenes.
- A Hankook Magyarország cégünkkel közösen az Auora abroncsokra élettartam garanciát vállal.
Amit a(z) Aurora W602 termékről tudni kell:
A W602 abroncsot elsősorban azoknak a kis- és középkategógiájú autót vezető sofőröknek ajánljuk, akik kedvező áron szeretnének megízható téli gumit vásárolni, amit évekig elégedetten használhatnak.
A W602 modern, forgásirányos futófelületi mintázattal rendelkező téli gumi. 4 hosszanti vízelvezető csatornája biztosítja, hogy az abroncs segítségével a gépkocsi vizes, latyakos útfelületen is biztonságosan irányítható és fékezhető maradjon. A blokkok sűrűn lamelázottak, így segítve a havas, síkos úton való tapadást. A blokkok mérete és kialakítása számítógépen lett tervezve annak érdekében, hogy a abroncs gördülési zaja viszonylag alacsony legyen.


Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-03 15:29
. 185/65 R15 téli gumi - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése